​Så du har funderat på att övergå till ecigg istället för att röka vanliga cigaretter? Grattis, du har tagit det första steget till ett mer hälsosamt liv, dessutom har du tagit steget mot att lukta bättre och att inte sprida giftig och irriterande rök omkring dig. Du kommer dessutom antagligen att tjäna pengar på det i längden eftersom man kan köpa e cigg startpaket billigt samtidigt som vanliga cigaretter blir allt dyrare och dyrare. 

Är man nybörjare kan det vara bra att köpa ett startkit med ecigg eftersom man då får allt man behöver för att komma igång, och därmed kan lära sig hur allt fungerar.

Det är dock inte särskilt avancerat med ecigg, så du behöver inte vara orolig för det. Men det är lite annorlunda från hur man använder sig av vanliga cigaretter, så det kan alltid vara bra att börja med ett startkit så att man så att säga kommer igång.

Vad ingår i startkitet med ecigaretter?​

Det som är bra med ett startkit av ecigg är att man oftast på en gång får allt man behöver för att komma igång. Vad som ingår kan skilja sig lite beroende på vad man väljer för märke och hur mycket man är beredd att betala. Oftast ingår det batterier till eciggen, men det kan skilja sig något beroende på vilket startkit man väljer, så det kan vara bra att kolla exakt vad som ingår eftersom det aldrig finns några garantier. Vanligtvis ingår det dock en laddare så att du kan ladda din ecigg när batteriet är slut.​

Dessutom ingår självklart själva eciggen eller brännaren som det ibland kallas. Ofta ingår det även så kallad ejuice som är själva vätskan som förångas när man röker. Man får också ofta med en manual om man har några frågetecken kring hur allt fungerar. I ett bra startkit ingår alltså ejuice men ibland kan man vara tvungen att köpa det separat.